Royalgrass Silk 25 € 29,95 per m²

Royalgrass Silk 25 € 29,95 per m²

Royal Grass® Silk 25

Royal Grass® Silk25 is het goedkoopste kunstgras uit het assortiment (voor de toepassing “tuin & dakterras). Dit type kunstgras is goedkoper omdat er iets minder kunstgrasvezels per vierkante meter zijn gebruikt. In combinatie met de bruine mosdraad ziet Royal Grass® Silk25 er echter wel natuurlijk uit.

Royal Grass® Silk25 is ook een volgras systeem, wat betekent dat er geen invulmateriaal (zand) noodzakelijk is voor de installatie. Een gekroesde lichtgele vezel vervult de functie van het zand, ook wel aangeduid als mosdraad. De gebruikte vezel heeft het originele ontwerp van de gepatenteerde V-vorm. De ‘ingebouwde’ ruggengraat ondersteunt de veerkracht. De grasvezel staat mooi rechtop. Ook krijgt u 10 jaar garantie op kleurvastheid.

Royal Grass® Silk25 is een budgetvriendelijk kunstgras dat geschikt is voor uiteenlopende toepassingen: tuin, balkon, dakterras of als decoratiemateriaal. Net als alle andere producten wordt Royal Grass® Silk25 in Nederland geproduceerd en is gegarandeerd veilig voor mens en milieu. Ondanks dat wij met dit kunstgras tegemoet komen aan de vraag naar goedkoop kunstgras doen wij geen concessies op het gebied van veiligheid of milieu.