Trampolines

Trampolines

Prijslijst trampoline

Productlijn akrobat producten

12SPRINGS trampoline

In 2016 heeft Elphymed de vernieuwende, vooruitstrevende, moderne en duurzame 12SPRINGS trampoline geïntroduceerd. Met name de 12SPRINGS CURVE ONE trampoline is een revolutionair product van 12SPRINGS.

Ook deze trampolines zijn voorzien van speciale dubbel-conische veren waardoor deze trampolines springen als geen ander! Ook de gewichtscapaciteit van de trampoline is hierdoor veel hoger. Voor de veiligheid van de springer zijn er brede en extra dikke randkussens. Het randkussen type Extra biedt optimale veiligheid. Deze extra kwaliteit randkussens worden ambachtelijk gemaakt in onze zeilmakerij, gemaakt van oersterk vrachtwagen zeildoek met daarin stevig schokabsorberend schuimrubber.

Paul Hoevenaars kan u ook helpen bij het leveren van een nieuw randkussens, springmat of veren voor uw Elfje of 12SPRINGS trampoline, zodat uw trampoline weer jaren mee kan. Ook reparatie van uw springmat of randkussen is een mogelijkheid.

 

Akrobat Trampolines

Vanaf het nieuwe seizoen van 2017 heeft Paul Hoevenaars nog een geweldig mooi merk trampolines aan het assortiment toegevoegd: Akrobat Trampolines. Ook dit merk staat weer voor de belangrijke speerpunten van Paul Hoevenaars: best mogelijke kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. De Akrobat trampolines zijn qua design helemaal van deze tijd, modern en strak vormgegeven. Zeer duurzame materialen en gegarandeerde lange levensduur. Productie van de trampolines vindt plaats binnen Europa en alle onderdelen zijn altijd los leverbaar indien er iets vervangen moet worden.

Voor meer informatie, plaatsen of proef springen bel ons vrijblijvend voor advies en of afspraak.

Hoveniersbedrijf Paul Hoevenaars 06-18088105