Royalgrass® Seda € 29.95 per m²

Royalgrass Seda € 29.95 p/m2

Royal Grass® Seda

U bent op zoek naar een betaalbaar type kunstgras, dat toch kwaliteit uitstraalt? Met Royal Grass Seda heeft u een prachtig vol en zomergroen kunstgras, met een zeer natuurlijke uitstraling. Wij willen graag ons aanbod in betaalbaar kunstgras verbreden, zonder afbreuk te doen aan de Royal Grass kwaliteit waar wij zo om bekend staan. Met de toevoeging van Royal Grass Seda aan ons assortiment zijn wij hier goed in geslaagd!

Royal Grass® Seda is ook een volgras systeem, wat betekent dat er geen invulmateriaal (zand) noodzakelijk is voor de installatie. Een gekroesde lichtgele vezel vervult de functie van het zand, ook wel aangeduid als mosdraad. De gebruikte vezel heeft het originele ontwerp van de gepatenteerde V-vorm. De ‘ingebouwde’ ruggengraat ondersteunt de veerkracht. De grasvezel staat mooi rechtop. Ook krijgt u 10 jaar garantie op kleurvastheid.

Royal Grass® Seda is een budgetvriendelijk kunstgras dat geschikt is voor uiteenlopende toepassingen: tuin, balkon, dakterras of als decoratiemateriaal. Net als alle andere producten wordt Royal Grass® Seda in Nederland geproduceerd en is gegarandeerd veilig voor mens en milieu. Ondanks dat wij met dit kunstgras tegemoet komen aan de vraag naar goedkoop kunstgras doen wij geen concessies op het gebied van veiligheid of milieu.