Diensten.

Onze Expertise.

Een Paul Hoevenaars tuin is een verrijking en verruiming van het dagelijks leefgenot. Het laat het comfort van binnen naar buiten doorlopen.

Tuinontwerp

Het ontwerpen van de ideale tuin is een samenspel tussen ideeën, wensen en mogelijkheden. Wij komen daarom graag eerst bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om al deze aspecten helder in beeld te brengen. Op basis hiervan doen we een voorstel voor uw nieuwe tuin, compleet met een bijbehorend beplantingsplan. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij verrassen u liever met onze hoogstaande expertise en uitgebreide mogelijkheden om uw tuin in iedere gewenste stijl te ontwerpen!

Tuinaanleg - Paul Hoevenaars
Tuinaanleg Paul Hoevenaars

Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Paul Hoevenaars verzorgt de volledige aanleg van uw tuin. Van de bestrating tot beplanting en accessoires. Maar ook het grond- en sloopwerk doen we voor u. Hierdoor hebt u slechts één aanspreekpunt. We leveren alle materialen en nemen uiteraard het afval weer mee. Bovendien kunnen we tijdens de aanleg uw eventuele suggesties en veranderingen doorvoeren en ontvangt u na de aanleg een handig boekje over de verzorging van uw planten.

Tuinonderhoud

Wilt u dat uw tuin in uitstekende conditie blijft? Een tuin die optimaal voorbereid is op elk seizoen, begint bij Hoveniersbedrijf Paul Hoevenaars. Naast de voor- en najaarsbeurt verzorgen wij de schoonmaak van vijvers en de bemesting. Ook het reinigen van bestrating en boomverzorging kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Geheel vrijblijvend of met een onderhoudscontract. Wij zijn u graag van dienst!

Tuinonderhoud Paul Hoevenaars
Mike
Mike
2021-08-05
Vakmannen!
Hugo vd Elzen
Hugo vd Elzen
2021-03-12
Jaap Ettema
Jaap Ettema
2020-11-07
Otto Muller
Otto Muller
2020-01-17
Vakkundige mensen bij hoveniersbedrijf Paul Hoevenaars. Vriendelijk, communiceren juist en overleggen met de behoefte van de klant. Kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. Wij kunnen Hoveniersbedrijf Paul Hoevenaars bij iedereen aanbevelen!
pieter gemert
pieter gemert
2018-06-06
T Preston
T Preston
2018-03-12