Over ons.

Paul Hoevenaars

De hoveniers van Paul Hoevenaars werken vanuit hun passie voor het buitenleven en de natuur. Gedreven door perfectionisme, aandacht voor detail en meer dan 20 jarig ervaring creëren wij dagelijks buitenruimtes waar men even stil van wordt. 

Met deze werkwijze transformeren wij de tuin. Van modern tot landelijk, van groot tot klein, maar altijd met persoonlijke aandacht.

Onze diepgaande kennis en ervaring van materialen, ontwerpstijlen en beplantingen stelt ons is staat om de tuin écht bijzonder te maken. We streven dan ook altijd naar een eindresultaat dat u, door vier seizoenen heen, blijft verassen.

Persoonlijk

De inrichting van een buitenruimte doen we volledig naar uw gewenste stijl. Zo wordt een tuin uniek en persoonlijk.

Authentiek

Een Hoevenaars tuin is doordacht en altijd uniek. We gaan te werk met een zorgvuldige signatuur die een tijdloos resultaat teweegbrengt.

Betrouwbaar

Een Hoevenaars tuin is niet als een eenmalige aankoop. Het is een investering in een geperfectioneerde buitenruimte die met de tijd alleen maar mooier wordt.

“De tuinen die wij ontwerpen en creëren zijn een verrijking en verruiming van het dagelijks leefgenot.“

TEam

De hoveniers van Hoevenaars zijn échte vakmannen. Niet alleen zijn ze uiterst capabel, maar ook nog eens vol passie voor het tuinvak. Deze passie wordt tastbaar wanneer we droomtuinen realiseren die alle verwachtingen overtreffen. gaan we binnenkort uw tuin upgraden?

Paul

Eigenaar

Michael

Hovenier

Mark

Hovenier

Pieter

Hovenier

hé Hovenier!

Heb jij het ook in je om de mooiste tuinen waar te maken? Neem contact op met ons voor een sollicitatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin?